Vi trycker i storformat upp till 1 meters bredd

Trycka posters i Stockholm

Är du i behov av posters för kommersiella syften? M-Kopia trycker högkvalitativa posters till bra pris.

Med mer än 70 års samlad erfarenhet av tryckeribranschen har vi den kunskap som krävs för att trycka riktigt bra posters. Vi agerar gärna bollplank med er om era idéer på storformat, vi vet vad som funkar. Vi trycker för inramning och för påklistring på andra material, till exempel kapalätt.

Mitt i Stockholm

Vårt centrala läge med lokaler på Malmskillnadsgatan i Stockholm ger dig möjligheten att se ett fysiskt korrektur på dina posters, göra ändringar samt få en känsla för hur det kommer bli innan det trycks på riktigt. Den nära kundkontakten är något som vi och våra kunder värderar högt.

Upp till 1 meter brett

När det gäller storformat är vi ett av få tryckerier som ligger inne i centrala Stockholm som trycker posters ända upp till 70x100 cm. Vi monterar även på kapalätt i storlekar upp till 70x100 cm. När det gäller storformat är maxbredden 100 cm, men vi kan trycka hur långt som helst. Om du behöver ett riktigt stort budskap kan du alltså skriva text upp till 1 meters höjd och bredden kan i princip vara hur lång som helst.

Vi vet vad som fungerar

Om du vill trycka posters för kommersiella syften är M-Kopia ett ypperligt alternativ. Vi är ett personligt tryckeri bestående av fyra personer med lång erfarenhet och stor kunskap av digitala tryck och grafiskt arbete. Vi har ett ansenligt rykte i reklam- och tryckeribranschen, bra priser och snabb leverans.

Storformat 4-färg 50x70250:-

Storformat 4-färg 70x100400:-

Montering på kapalätt 50x70300:-

Montering på kapalätt 70x100500:-

Alla priser är exklusive moms.


Studentskyltar

Behöver du en studentskylt? M-Kopia utformar din studentskylt precis så som du vill ha den - givetvis digitalt tryck.
Du kan läsa mer om våra studentskyltar här