Trycksaker i Stockholm

Studentskyltar i Stockholm

Behöver du en studentskylt i Stockholm till ditt studentfirande?

M-Kopia erbjuder dig studentskyltar i varierande utförande och prisklasser - givetvis alla digitalt tryckta och av högsta kvalitet.

Studentskyltar

Möt din familj, nära vänner och bekanta med ett studentplakat som du glatt kan stoltsera med och låta bli ett viktigt minne för livet. M-Kopia hjälper dig, hela vägen. I år har vi lanserat en rad nya utformanden på studentskyltar, allt för att kunna erbjuda dig en uppdaterad studentskylt till din student.

M-kopia och ditt studentplakat

Vill du att din studentskylt ska vara stilren eller rolig, stor eller liten? Hos oss kan du ordna ditt personliga studentplakat som du vill.

Studentskylt - Beställ i tid

Kom ihåg att vara ute i god tid med din studentskylt. Då slipper du stressa med designen, och har din studentskylt lagom innan studentdagen.

Möt din student och en ljus framtid med din drömskylt! Vi på M-Kopia har tryckeriet på Malmskillnadsgatan i centrala Stockholm. Kontakta eller besök oss så hjälper vi dig med studentskylt.

Studentskylt - Tips och Råd

  • Val av foto

Val av foto kan vara svårt. Tänk därför på att välja ett foto som du inte skäms över att visa inför andra. Tänk också på att välja foto långsiktigt - även om du främst visar skylten på studentdagen vill du kunna titta tillbaka på studentskylten om flera år med samma glädje.

  • Kombinera bilder

Det vanligaste är oftast att man använder en större bild till sitt studentplakat. Kom dock ihåg att det också kan vara effektfullt att kombinera två eller tre bilder tillsammans. En fördel är dock att du då väljer ett lite större studentplakat.

  • Typsnitt

Osäker på typsnitt till ditt studentplakat? Ett tips är att välja ett ganska tydligt typsnitt så att ditt studentplakat blir lättläst även på håll, och tänk hellre större än mindre. Tänk också på att färgen på typsnittet ska synas tydligt gentemot bakgrunden.


Tidningar
Böcker
Tag