Vi trycker visitkort mitt i Stockholm

Trycka visitkort i Stockholm

Behöver du trycka visitkort? M-Kopia är proffs på småtrycksaker och har med mer än 40 års erfarenhet ansenligt rykte i Stockholms tryck- och reklambransch.

Det är viktigt att ditt företags visitkort ser professionella ut. Om visitkorten är något de anställda lämnar ifrån sig på viktiga möten och mässor eller events kan det vara ett av de första intrycken andra får av ditt företag. I vårt tryckeri i Stockholm gör vi visitkort av högsta kvalitet, och kan leverera dem snabbt. Är det riktigt bråttom kan du hämta dem samma dag!

Hämta visitkorten mitt i Stockholm

M-Kopia har varit verksamt inom tryck och kopiering i Stockholm i över 40 år. Vi är ett av få tryckerier som faktiskt har kvar våra lokaler i Stockholm City. Vi gillar den nära kontakten vi har med våra kunder, och till våra lokaler kan du komma och kolla på ett provtryck innan visitkorten trycks. Det ger dig också möjligheten att få dina visitkort snabbt efter beställning.

Val av papper och teknik

Vi hjälper dig från vilken teknik som passar till vilket papper man kan använda. Hos oss får du alltid produkter av hög kvalitet till ett bra pris. Du kan välja mellan att trycka visitkorten enkelsidigt eller dubbelsidigt. Kanske vill du ha företagets logotyp på ena sidan och kontaktuppgifter på den andra?

Med andra ord, om du vill trycka visitkort i Stockholm är det M-Kopia du ska vända dig till. Vår långa erfarenhet av tryckbranschen gör att vi kan komma med värdefulla tips, så tveka inte att kontakta oss med frågor.

Alla priser är exklusive moms.

4-färgstryck enkelsidig 650:- /200st

4-färgstryck dubbelsidig 800:- /200st


Visitkort
Visitkort
Visitkort