M-Kopia - Digitaltryckeriet mitt i Stockholm

Digitaltryckeri i Stockholm

Söker du ett digitaltryckeri i Stockholm för printuppdrag? Då har du kommit rätt! Vi är ett digitaltryckeri med gedigen erfarenhet inom print.

Vårt tryckeri har varit verksamt i över 40 år, med digitaltryck sedan drygt 15 år tillbaka. Vi har faktiskt verkat i samma lokaler i centrala Stockholm i mer än 30 år, med gott rykte i reklam- och tryckbranschen. Vår maskinpark har förbättrats och utvecklats enligt marknaden och vi kan stolt säga att vi kan erbjuda de flesta trycktekniker och önskemål gällande efterbehandling och falsning. Med vår gedigna erfarenhet av tryck är det utan tvekan till oss du ska vända dig när det gäller digitaltryck.

Många typer av trycksaker

Hos oss kan du trycka olika typer av produkter. Kanske är du i behov av att ha ditt företags logo på kuvert eller nya visitkort? Om ni planerar att göra en ny informations- eller reklamfolder så kan vi trycka den åt er. Vårt centrala läge i Stockholm gör att du kan komma förbi och titta på ett fysiskt korrektur innan tryck. Det innebär färre fel och personligare kommunikation mellan er och oss.

Digitaltryck även i mindre upplagor

Vi är experter på trycksaker, både stora och små, och hjälper dig gärna med inbjudan till ert bröllop eller flyers till ett event. Vi gör även större tryck som studentplakat när ungdomarna tar studenten och skyltar till diverse ändamål.

Hjälp hela vägen

Vi hjälper dig i allt från val av teknik till vilket papper du bör använda. Alla våra tryck är av hög kvalitet och med vår långa erfarenhet ser vi fort vad som fungerar.

Tveka inte att ta kontakt med oss om du undrar över något. Vi hjälper dig gärna med dina frågor om tryck - både digitaltryck och offset.

Kontakta oss

Vårt miljöarbete

Alla våra digitala maskiner är från Canon, som har en tydlig miljöpolicy och program för återanvändning och återvinning. Vi på M-Kopia tar miljöfrågan på allvar och strävar efter att lämna ett så litet avtryck som möjligt på miljön.

Läs mer om vårt miljöarbete